fbpx

Hvem er vi og hva gjør vi

Har du tanker om medisinutdanning eller tannlegestudier i Polen, og lurer på om dette kan være noe for deg? Da er det naturlig at du sitter med mange ubesvarte spørsmål, enten det gjelder studiene i seg selv, opptakskrav eller annen praktisk informasjon.

Informasjonskontor for deg

Å yte bistand er helt i kjernen av hva vi jobber med – og grunnen til at Medisinutdanning.no eksisterer. Vi fungerer som et informasjonskontor som hjelper nordmenn som er interessert i å studere nettopp medisin eller ontologi i Polen.

Erfaring og kunnskap

Vi har bidratt til at mer enn 3 000 tidligere og nåværende studenter har nådd drømmestudiet sitt. Det har vi gjort gjennom:

  • Informasjonsformidling
  • Veiledning
  • Praktisk hjelp vedrørende søknad og opptakskrav

Universitetene vi er eksperter på

Vi har nær 20 års erfaring, og har spesielt god kompetanse på to spesifikke universitet:

  • Medical University of Bialystok
  • Pomeranian Medical University, Szczecin

Dette er universiteter som har en sterk tradisjon for å gjennomføre studier på engelsk, der utdanningen holder et høyt faglig nivå. Her er det ingen kompromiss på kvalitet i utdannelsesforløpet.

Hva kan vi helt spesifikt bistå med?

  • Opptakskrav: Når du skal over fra videregående skole til et universitet for medisin- eller ontologistudier, er det visse krav til fagsammensetninger og karakterer. Du kan spør oss om akkurat din fagsammensetning er riktig, eller høre hvordan du ligger an i forhold til karakterer.
  • Søknadsprosess: Når du først har bestemt deg for å søke, kan vi bistå med det aller meste på veien. Med nær 20 års erfaring hjelper vi deg med en effektiv, smart og hensiktsmessig søknadsprosess. Vi deler av vår erfaring, og hjelper deg med informasjon og innspill som du kanskje ikke var klar over. Vi sikrer at søknaden du sendte inn er riktig utfylt, og følger også opp for å sjekke at den har gått gjennom.
  • Oversikt: Når du har kommet gjennom opptakskrav, fullført søknadsprosessen og faktisk får plass på det universitetet du ønsker, har vi bred kunnskap om kostander du kan forvente, byen du skal bo i og studiemiljøet dit du skal. Hvor skal du bo, hva må du ha i orden før du drar – vi hjelper deg med informasjon og råd.

Kontakt oss – helt kostnadsfritt

Du kan ta kontakt med Medisinutdanning.no når du har spørsmål, ønsker å diskutere noe eller når du trenger mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg, og deler gjerne av vår kunnskap når det kommer til studier i Polen.

Du kan enkelt ringe på telefon +47 902 393 81, tirsdager mellom 09.00 til 12.00, eller på onsdag mellom 09.00 til 19.00. Send gjerne en SMS om du ikke kommer gjennom, så ringer vi deg tilbake ved første anledning. Ønsker du heller å sende en e-post kan du sende noen ord til britt.tollefsen@medisinutdanning.no.