fbpx

Ta tannlegeutdannelsen i Polen, praktisér i Norge

Tenner følger oss hele livet, fra de første melketennene til jeksler og visdomstenner, og allmennpraksis som tannlege er etterspurt overalt i landet. Polen er blant landene som har flest norske, og ikke minst skandinaviske, studenter – både innen medisin og odontologi.

Hvorfor velge Polen?

Det er flere grunner til at Polen er et populært valg, hvorav et par er:

 • Universitetene har et godt studentmiljø
 • Det faglige nivået er høyt
 • Etter fullført grunnutdanning kan en videreutdanne seg, også med studieløp i Norge. Det finnes flere spesialiseringer du kan ta, enten du er opptatt av kjeveortopedi eller kanskje oral kirurgi.

Med odontologiutdannelse fra et polsk toppuniversitet vil du være godt rustet til å begynne som praktiserende tannlege her i Norge, enten i privat eller offentlig sektor.

Vi besvarer alle spørsmål

Medisinutdanning AS ønsker å hjelpe norske studenter med å forstå hvordan de polske universitetene og utdannelsessystemet fungerer, både med tanke på søknadsprosedyre og andre problemstillinger tilknyttet studiet generelt. Ønsker du å studere ved Pomeranian Medical University i Sczzecin hjelper vi deg gjerne videre deg på veien. Du kan ta kontakt via vårt nettskjema, sende en e-post til britt.tollefsen@medisinutdanning.no eller ringe oss på telefon 90 23 93 81. Vi ser frem til å høre fra deg!

 • Hvordan søker jeg?

  Ønsker du å studere odontologi i Polen, men er usikker på hvordan du går frem for å søke? Vi i Medisinutdanning AS har kunnskapen og erfaringen, og vet hva som skal til for å lykkes med å komme inn på studiene. Du kan lese mer om søknadsprosessen for å studere tannlege i Polen her på nettsiden vår eller kontakte oss direkte.
 • Tar dere betalt for tjenestene deres?

  Våre tjenester er helt kostnadsfrie; vi fungerer som direkte ledd mellom universitetene og norske studenter og har inngående kunnskaper om hvordan opptakssystemet fungerer.
 • Hva er opptakskravene?

  Er du usikker på hvilke fag som er nødvendige fra videregående, karakterer eller hvilket engelsknivå som kreves? Les mer på våre nettsider hvor det står detaljert oppført hvilke krav de forskjellige universitetene stiller. Om du er usikker på noe vil vi også gjerne høre fra deg. Vi i Medisinutdanning AS har hjulpet tusenvis av elever og oppfordrer deg til å ringe for en kostnadsfri prat for å få spørsmålene dine besvart.