fbpx

Studier i Polen: Bli lege eller tannlege i utlandet

Medisinutdanning er en direkte representant for de polske universitetene og har hjulpet studenter i hele 16 år med å komme inn på ønskelige medisinstudier ved gode universitet i Polen. Den høye kvaliteten på utdanningen ved Medical University of Bialystok har for eksempel gjort at de har kommet inn på den prestisjetunge rangeringen til Times Higher Education. Det er bare to av universitetene i Polen som står på denne listen. Med mer enn 3 000 biståtte studenter, kan vi med hånden på hjerte si at vi har lang og god erfaring med å støtte norske studenter som har ønske om å søke studier i Polen.

Hvorfor kontakte Medisinutdanning.no?

Ettersom vi er et informasjonskontor for universitetene, er vi alltid oppdatert på selv det aller siste av eventuelle endringer i opptakskrav og søknadsprosesser. Dette er en stor fordel for deg som ønsker å studere ved universitetene, ettersom du sparer mye tid ved å slippe å søke opp denne informasjonen selv. Ikke bare det, men du vil på den måten være sikret at du leverer en søknad som oppfyller kravene på riktig måte og i tide. Vi tar ikke betalt får tjenestene vi leverer, noe vi vet er en stor fordel for studenter.

Kontakt oss i dag

Vi ønsker veldig gjerne å høre fra deg dersom du skulle ha spørsmål eller ønske råd angående studier i Polen. Du kan nå oss ved å sende en e-post til britt.tollefsen@medisinutdanning.no eller ved å ringe telefonnummer +47 902 393 81.

Merk at vi har telefontid tre dager i uken, mandag (09:00 – 12:00), torsdag (09:00 – 12:00) og onsdag (hele dagen). Skulle du ikke få svar når du ringer, kan du legge igjen en beskjed eller sende SMS. Vi ringer deg dermed opp igjen når vi er ledig. Skulle du heller ønske å sende en e-post, svarer vi deg så fort som mulig.

 • Representerer dere alle de polske universitetene?

  Vi er direkte representanter for to spesifikke polske universitet, det vil si Pomeranian Medical University i Szczecin og Medical University of Bialystok. Det er derfor primært for disse to universitetene vi vil kunne bistå med råd og veiledning når det kommer til søknadsprosess, opptakskrav og kostnader. Du kan likevel også kontakte oss om du har mer generelle spørsmål omkring studier i Polen. Send oss en e-post eller ring oss, så skal vi se på det.
  wur
 • Hvordan søker jeg?

  Dersom du ønsker å søke på studier i Polen, da spesifikt ved Pomeranian Medical University eller Medical University of Bialystok, kan du finne detaljer omkring søknadsprosessen på nettsiden vår. Om du skulle ønsker mer spesifikk informasjon om hvordan du søker kan du kontakte oss direkte. Ved å ringe eller sende oss en e-post, kan vi besvare langt flere spørsmål og gi deg personlig veiledning. Vi kan også hjelpe deg i selve søknadsprosessen, i tillegg til å gi deg råd og tips dersom du skulle bli tatt opp.
  wur
 • Hva koster tjenestene til Medisinutdanning.no?

  Vi er et informasjonskontor som også er direkte representant for universitetene. Det er dermed helt kostnadsfritt å kontakte oss for råd, veiledning eller om du skulle ha spørsmål om studier i Polen.
 • Enkle forberedelser før et utenlandsopphold

  Studier i utlandet byr på nye erfaringer, en ny kultur og andre måter å tenke på enn hva du er vant til hjemme. Det å være godt forberedt kan gjøre at starten på studieoppholdet blir desto mer oversiktlig og mindre fremmed. Praktiske hensyn slik som reiseforsikring, visum og bankkontoer er viktige å forberede i go...Les mer