fbpx

Studere i Polen: Tannlege- og medisinstudiene venter på deg

Har du et brennende ønske om å studere medisin, men er usikker på om du klare oppfylle ønsket i Norge? Hva med å studere i Polen? Ikke bare er det fullt oppnåelig og komme inn, det er også høy kvalitet på studiene. Sistnevnte har gjort at Medical University of Bialystok har kommet inn på den prestisjetunge rangeringen til Times Higher Education, som kun har to polske universitetene på listen. I tillegg vil du bli kjent med et nytt land med en spennende kultur og et annerledes helsesystem. Du vil med andre ord oppnå mer enn bare en fullført utdannelse – du får også unik erfaring.

Hvor skal du starte?

Det kan være skremmende å søke på studier i utlandet. Det er nytt og utfordrende bare det å søke seg inn på medisin- og tannlegestudier i Norge, så hvor komplisert er det vel ikke da om man ønsker å studere i Polen? Fortvil ikke, Medisinutdanning.no er her for å bistå deg og for å forhindre at du går deg bort i en jungel av informasjon. Første skrittet du dermed burde ta, er å kontakte oss for gratis råd og veiledning.

Medisinutdanning.no har lang erfaring

Det er ikke forventet at du skal kunne vite alt, og når du har ønske om å studere i Polen bør du slippe å bruke unødvendig tid på å forstå søknadsprosesser og opptakskrav. Det er her den unike erfaringen og ekspertisen til Medisinutdanning kommer inn i bildet – som strekker seg nesten 20 år tilbake i tid. Dersom du ønsker å søke på tannlege- eller legestudium ved Medical University of Bialystok eller Pomeranian Medical University i Szczecin, kan vi sikre at du får tilgang på all den informasjonen du har behov for. Samt hjelper deg med informasjon om hva som faktisk er viktig å vektlegge når du skal velge studiested. Det er som regel ikke det du tror.

the world university ranking

Hva Medisinutdanning.no kan gjøre for deg

Med oss på laget, vil du ikke lenger trenge å uroe deg for om du har oversett viktige datoer eller informasjon. Vi vil blant annet kunne hjelpe deg ved å:

 • Gi deg oppdatert informasjon om opptakskrav, i tillegg til dokumentasjon du vil trenge for å kunne søke.
 • Sikre at du sender inn søknaden riktig og at den faktisk har gått igjennom.
 • Gi deg oversikt over kostnader du vil måtte forvente deg om du skal studere i Polen.

Skulle du ha spørsmål, er vi rette instansen å kontakte for utfyllende informasjon – helt gratis!

Ta kontakt for spørsmål om å studere i Polen

Har du en drøm om å reise til utlandet for å studere, burde du ikke la deg skremme av uoversiktlig informasjon på ukjente språk. Ta kontakt med Medisinutdanning i dag og du har tatt første skrittet på veien mot å oppfylle drømmen din. Du kan nå oss ved å sende en e-post til britt.tollefsen@medisinutdanning.no eller ved å ringe +47 902 393 81.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er åpningstidene deres?

  Vi har åpningstid som varierer litt avhengig av hvilken dag du kontakter oss. Vi har telefontid to dager i uken, tirsdager og onsdager. Hver tirsdag kan du nå oss fra kl 09:00-12:00, mens vi på onsdager er tilgjengelige mellom klokken 09:00 -19:00 Send gjerne en SMS dersom vi ikke skulle svare når du ringer, da vi vil ringe deg opp igjen så fort vi er ledige. Husk samtidig at du også alltid er velkommen til å sende en e-post.
 • For hvilke studier bistår dere med informasjon?

  Medisinutdanning bistår spesifikt studenter som ønsker å studere medisin eller ta tannlegestudier i Polen. Vi besvarer de fleste spørsmål, alt fra om du har riktig fagsammensetning til nødvendig snitt, forventede kostnader og søknadsprosess. Og ikke minst; hvilket universitet skal jeg velge – hva er viktig for at studiehverdagen skal bli best mulig.
 • Er det virkelig gratis å kontakte Medisinutdanning?

  Ja, det er det. Det er helt klart at det i dagens samfunn sjelden er noe som er gratis, og det er lurt å være på vakt når noen annonsere noe slikt. For oss i Medisinutdanning er det derimot ikke et mål å tjene penger på tjenesten vi tilbyr – vi er et informasjonskontor for deg som har spørsmål omkring studier i medisin eller odontologi i Polen. Det innebærer at vi heller ikke tar betalt for dette.
 • Leger Uten Grenser: Jobb og muligheter

  Kunne du se for deg å arbeide i felt? Du kan søke stilling i Leger Uten Grenser. Jobb i et flerkulturelt og tverrfaglig team som gir deg uerstattelig erfaring. Hva er det? Medecins Sans Frontiers, eller Leger Uten Grenser som de er kjent som i Norge, er en høyt anerkjent nødhjelpsorganisasjon. Der jobber det...Les mer

  Det beste universitet for deg – Norge eller utlandet?

  Universitetet i Oslo (UiO) og Universitetet i Bergen (UiB) er populære studiesteder. Kanskje først og fremst fordi de ligger i Norge, men også fordi de anses å være blant de beste universitet i Norge. Det betyr ikke at de er best på det du ønsker å studere eller at de er det beste valget for akkurat deg. Altern...Les mer

  Medisinstudier i Polen: Du kan velge å studere i utlandet

  Det er i dag tusenvis av norske studenter som har valgt å studere i utlandet. En god andel av disse tar medisinstudier i Polen, og det er ikke helt uten grunn. Studere i utlandet Lurer du på hvor det er best å studere i utlandet? Svaret vil være avhengig av mange ulike faktorer, som hva du ønsker å studere,...Les mer