fbpx

Er det å studere i Polen et godt alternativ?

Har du behov for å flytte litt på deg for studiene, er det spesielt et land som utpeker seg for lege- og tannlegestudier – Polen. Enten det er utlandet som frister eller et snitt som ikke helt muliggjør studiedrømmen i Norge, medisinstudier i Polen er et minst like godt alternativ.

Hvorfor Polen?

Det er ikke uten grunn at Polen er svært populær blant norske studenter. Faktisk er Polen det landet som huser flest Skandinaviske studenter. Det betyr at du vil ha et godt nettverk rundt deg av norske, danske og svenske studenter som kan gjøre studiehverdagen litt enklere og tryggere. Mange av universitetene har tilrettelagt for engelsk undervisningsforløp, og kvaliteten på studiene er tilsvarende det du kan forvente i Norge. Den høye kvaliteten på utdanningen ved Medical University of Bialystok har blant annet gjort at de har kommet inn på den prestisjetunge rangeringen til Times Higher Education. Det er bare to av universitetene i Polen som står på denne listen. I tillegg er kostnadsnivået lavere i Polen enn i Norge, noe som innebærer at studielånet vil vare litt lenger. Det eneste det er verdt å huske på er at du må søke om autorisasjon i Norge. Dette er det Helsedirektoratet som innvilger og blir gitt i henhold til de enhver tid gjeldende regler.

Medisinutdanning besvarer alle spørsmålene du måtte ha

Medisinutdanning er et informasjonskontor med 16 års erfaring og er din personlige rådgiver for tannlege- og medisinstudier i Polen. Vi bistår deg med lokalinformasjon, søknadsprosess og annet, selvsagt helt kostnadsfritt. Vi er direkte representant for Medical University of Bialystok og Pomeranian Medical University i Szczecin, to universitet for medisin- og tannlegeutdanning i Polen. Skulle du ha spørsmål eller bekymringer, bistår vi gjerne. Til nå har vi konsultert mer enn 3 000 studenter fra hele Norge, og er glade for å kunne være til hjelp.

Du kan nå oss ved å sende en e-post til britt.tollefsen@medisinutdanning.no eller ved å ringe +47 902 393 81.